Фотоомолодження Forever Young BBL від Sciton в Україні
Де зробити?

BBL HERO™ переміг у номінації "Інновація року"

BBL HERO™ переміг у номінації "Інновація року"

Видання NewBeauty Magazine проводить щорічний огляд кращих процедур естетичної медицини у випуску весна/літо 2021. Переможець обирається за критеріями своєї новизни в індустрії, технологіях та показниках ефективності експертами індустрії, експертами видавництва NewBeauty Magazine та читачами.

BBL HERO переміг у номінації найкраща інновація 2020 року

BBL HERO, остання версія провідної в галузі технології BBL (BroadBand Light) від Sciton, була відзначена як за якість, так і за ефективність, з якою вона забезпечує суттєві покращення тону та текстури шкіри всього за одну-дві процедури і проводиться вчетверо швидше, ніж на IPL!

Редакцією NewBeauty Magazine визнали BBL HERO найкращою інновацією 2020 року. Процедура на обличчі триває лише кілька хвилин, завдяки високій частоті спалахів BBL HERO. Великі ділянки тіла, такі як декольте, спина, руки, ноги, також обробляються з високою швидкістю. Процедура комфортніша і не має реабілітації.

Грандіозна зміна правил гри. BBL HERO найкраще підходить для людей з поверхневими сонячними пошкодженнями на обличчі та тілі у вигляді плям та дрібних змін текстури, а також зменшує почервоніння, яке може бути пов'язане з розацеа. У чотири рази швидше, ніж найближчий аналог - IPL. Ми можемо обробити всю особу за чотири хвилини, і для отримання результату потрібно лише одна або дві процедури, а не чотири або шість.

Julius Few, MD, пластичний хірург, Чикаго, США
Julius Few, MD, пластичний хірург, Чикаго, США

Процедури BBL

Вам буде цікаво прочитати